Herba teh: The panas dan juga sejuk Superdrink.

Makan banyak ini: dalam kajian yang dilakukan, Bahagian 3 sehari dari Benecol dibantu menurunkan paras kolesterol aliran darah lengkap dengan purata 10% dan juga kolesterol LDL melalui 14%. Perintah membantu turun kolesterol jumlah kira-kira 6 hingga 8% dan LDL melalui 7 hingga 10% dengan satu pasangan hidangan sehari. Memeriksa label untuk menawarkan dimensi.Teh (foto oleh Alberto Bogo/Getty imej).

Teh, sama ada ini adalah sangat panas atau pakaian, menyampaikan bang satu daripada bahan-bahan antioksida. Penyelidikan menunjukkan bahawa teh membantu untuk mengekalkan saluran darah unwinded dan berhenti Embolisme. Flavonoid, antioksidan yang utama di dalam teh herba, telah ditunjukkan untuk menghalang pengoksidaan dari paras kolesterol LDL yang membawa kepada pengumpulan rongga enducing plak pada dinding arteri. -Kuat anti-oksidan boleh juga mengurangkan kolesterol atau bahkan merendahkan tekanan darah.

Teh (foto oleh Alberto Bogo/Getty imej).

Bagaimana untuk mendapatkan beberapa: Nikmati mug dari sejuk atau pun panas teh herba. Walaupun kelebihan berais teh masih mempunyai jumlah antioksidan yang melampau, majoriti buatan sendiri ais teh herba (masing-masing panas-dikisar dan juga peti sejuk teh) mempunyai. Lebih banyak anti-oksidan. Oleh itu, jika anda suka sangat maksimum, membuat anda sendiri.

Minum ini banyak: cawan teh panas benar-benar mengandungi antioksidan yang lebih banyak jika dibandingkan dengan satu hidangan apa-apa jenis buah-buahan atau sayur-sayuran juga. Teh herba setiap hitam serta mesra alam mempunyai jumlah antioksidan yang tinggi. Kegembiraan dalam sekurang-kurangnya satu cawan teh setiap hari.

TAMBAHAN: Cara berkesan untuk minuman The Perfect cawan teh setiap tempoh

Regimen sederhana-diet lemak yang benar-benar kaya dalam lemak berlebihan sihat monounsaturated yang terletak di kacang malah mungkin dua kali baik untuk jantung anda sebagai diet yang rendah lemak. Badam Selain itu mempunyai vitamin E, magnesium, tembaga dan juga fitokimia yang telah benar-benar urled kepada kesihatan jantung. Dan juga walnut juga kaya dengan omega-3. 

Orang-orang yang mengambil kacang secara konsisten mempunyai penyakit kardiovaskular lebih kurang dan lain-lain penyakit berbanding dengan orang-orang yang tidak. Lemak berlebihan jantung sihat monounsaturated yang dikandungnya adalah sebenarnya Selain itu lebih baik bagi persimpangan anda daripada lemak politaktepu yang terletak di jagung dan minyak safflower.

Bagaimana untuk mendapatkan beberapa: silap mata tersebut adalah benar-benar sederhana: kacang yang benar-benar tinggi lemak. Pastikan balang yang dari dicincang kacang dalam peti sejuk, dan anda boleh 2 camca besar sehari bijirin, sayur-sayuran, sayur-sayuran campuran, atau bahkan semulajadi yogurt.

Atau memasukkan Kesemua mereka kepada pelan diet anda melalui potong badam pada stir-fries yang sungguh menggoda. Badam, hazelnuts atau pines boleh dimasukkan dalam pilafs. Membuat laluan yang digabungkan dengan badam kekasih anda, biji dan buah-buahan kering keluar.

Makan banyak ini: mengejar 2 camca besar kacang potong lima peluang seminggu, atau bahkan segelintir kecil sebagai Snek 3-4 peluang seminggu penuh.

Coklat: Insentif penyebab jiwa

Keinginan untuk membantu jantung anda masa akan datang yang anda Rasai manis coklat yang lazat? Pilih jenis gelap atau pahit manis. Berbanding dengan susu coklat, yang mempunyai lebih dari 3 peluang seberapa banyak antioksidan. Coklat: Insentif penyebab jiwa

Flavonoid ini anti-oksidan berfungsi untuk sentiasa sebagai platlet darah dari melekat bersama-sama serta juga boleh membantu para arteri anda unclogged. Susu excellents coklat lazat sangat, mempunyai banyak antioksidan tenaga sebagai wain merah. Dan hanya apa mengenai coklat gelap putih? Tidak berpuas hati, yang memiliki flavonoid tidak sekali.

Bagaimana anda boleh mendapatkan beberapa: amaun dari flavonoid dalam coklat gelap berbeza, bergantung kepada di mana ini adalah sebenarnya dibangunkan serta dijaga dan caranya yang diproses. Penganalisis telah benar-benar telah benar-benar menganalisa pelbagai coklat, dibangunkan melalui Marikh, Inc, bersama-sama dengan polisi tinggi-flavonoid darjah.

Anda boleh menemui ia kini di kelab-kelab Dove Marikh. Mengurus kalori, beli Dove jaminan coklat gelap. Menikmati rasa rasa, tinggi-flavonoid yang satu setiap hari, untuk semata-mata 42 lemak dan 2.6 g dari lemak badan.