Lebih banyak sumber.

Kelebihan yang boleh dicapai: kepuasan, pengurangan berat badan jangka pendek yang ketara, mengurangkan aliran darah trigliserida darjah kerugian yang boleh dilaksanakan: aliran darah tinggi LDL dan kolesterol keseluruhan darjah (Atkins), masalah bersama-sama dengan pematuhan pelan diet lebih tahan, berat mendapatkan kembali bersama-sama dengan.

Breeding karbohidrat, berbahaya dengan gangguan kesihatan yang tertentu, rintangan yang lebih rendah bagi ketahanan atau pun aktiviti kardio, dan pengambilan nutrien yang berkurangan.

Saya memilih: South Beach Diet regimen memandangkan tiada adalah benar-benar fokus pada memilih sihat protein dan juga lemak Deposit pilihan. Juga, selepas Fasa 1, Pantai Selatan adalah pada dasarnya karbohidrat sederhana diet regimen daripada diet rendah karbohidrat.

Sembuh diet karbohidrat yang sederhana.

Karbohidrat: 35–50% dari jumlah keseluruhan lemak. Pelan diet karbohidrat ringan adalah kompromi yang sangat baik bagi orang-orang yang benar-benar mencintai lemak badan seimbang dan juga makanan protein sihat, namun masih ingin lebih banyak karbohidrat dalam comparison untuk yang dibenarkan pada Diet rendah karbohidrat. Sembuh diet karbohidrat yang sederhana.

Rancangan yang lebih baik tekanan lemak berasaskan tumbuh-tumbuhan, sumber-sumber protein yang lebih ramping dan ikan, dan lebih kurang karbohidrat diproses/tinggi serat.

Kelebihan yang boleh dicapai: jiwa yang sihat dan seimbang, lebih baik pentadbiran jenis 2 kencing manis, makanan yang cuba kelemahan dilaksanakan benar-benar baik memuaskan: tidak dapat menyebabkan penurunan berat badan jika penggunaan lemak kekal tinggi.

Pilihan saya: Reka bentuk Mediterranean Diet. Disheses datang dari negara-negara yang neighbor lautan Mediterranean semua kerugian di bawah kategori ini. Banyak blog orang tentang bagaimana anda boleh mematuhi gaya Mediterranean makan atur cara. Tersenarai di sini adalah semata-mata beberapa maklumat: WebMD klinik mayones dan Walter Willett „Makan, minum, serta akan sihat.”.

Diet tisu carb/rendah lemak yang tinggi.

Karbohidrat: lebih daripada 50% daripada keseluruhan kalori. Lemak: kurang daripada atau sama dengan kepada 35% lemak keseluruhan, bersama-sama dengan penekanan terhadap pengurangan lemak tepu serta kolesterol penggunaan.

Lot diet rendah lemak rancangan sebenarnya dinasihatkan oleh firma hygienics juga akan dibangunkan untuk ancaman yang lebih rendah dari serta menangani masalah jantung dan tekanan darah tinggi.

Mereka secara umumnya menggalakkan sajian dari semua kumpulan makanan utama bersama-sama dengan fokus pada benang yang tinggi karbohidrat, tiada hentinya makanan tanpa lemak, dan lemak berlebihan yang berasaskan tumbuh-tumbuhan dan protein sihat. Persekitaran lalai untuk MyNetDiary adalah sebenarnya perkara biasa bagi pelan diet rendah lemak.

Kelebihan yang boleh dicapai: mengurangkan LDL serta jumlah keseluruhan kolesterol, pengambilan serat lebih besar, serta mungkin makan sepanjang hayat pelan keburukan yang boleh dicapai: pelan diet lemak yang sangat rendah (cth: julat) boleh menjadi sukar untuk mengikuti jangka panjang dan boleh.

Mencegahnya pengambilan lemak yang menyihatkan seperti omega-3 (ikan) dan juga monounsaturated lemak berlebihan (badam, minyak zaitun), akan menurunkan paras HDL dan juga mungkin sudah tentu tidak mengurangkan jumlah trigliserida dalam darah.

Pilihan saya: Volumetrics–saya benar-benar seperti pendekatan ini penyelidik/penulis berat arahan kerana ianya benar-benar praktikal dan berkaitan dengan cara hidup kita sekarang. Strategi yang menyokong diet yang mengikuti keadaan risiko penurunan dan juga pentadbiran. Anda akan menemui banyak mengenai barang-barang makanan dan juga cara terbaik untuk membuat pilihan yang terbaik.

Pelan diet lemak yang amat rendah.

Pemakanan yang memberikan 800 lemak atau lebih kurang dinyatakan untuk pengurusan berat badan jangka pendek, cepat. Walaupun sesetengah doktor mengesyorkan diet ini pelan khususnya senario, saya menjalankan tidak mencadangkan mengambil tempat salah satu tanpa arahan penjagaan kesihatan kerana ia mungkin merbahaya. Pelan diet lemak yang amat rendah.

Diet yang mempunyai kecenderungan untuk benar-benar dihalang pelbagai jenis makanan atau bahkan tidak ada makanan sekalipun. Diet jenis ini akan pasti tidak menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengambil sihat untuk mengendalikan berat untuk seumur hidup.